Tisztelt Felhasználó! 

Ön még nem töltötte fel a patikák és kórházak esetén kötelező ÁNTSZ engedélyt, így a webáruházban csak listaáron vásárolhat illetve addíg nem látja a teljes termékkínálatot vagy nincs ár beállítva a kívánt termékekhez.

Patikáknak illetve kórházaknak fenntartott árlistánk aktiválásához kérjük csatolja engedélyét ezen a linken.

Tisztelt Felhasználó! 

Ön még nem töltötte föl a patikák és kórházak esetén kötelező ÁNTSZ engedélyt rendszerünkbe, így a webshopunkban csak az alapáron vásárolhat.

Tisztelt Felhasználó!

Regisztrációját rögzítettük, hamarosan elkezdjük feldolgozását. Amíg ez meg nem történik, a webshopban csak alapáron vásárolhat.

Tisztelt Felhasználó!

Amíg tartozása nem lett rendezve addig rendelés funkció nem elérhető.

Tisztelt Érdeklődő! Megjelenített áraink kiskereskedelmi listaárak. Amennyiben Ön nagyobb mennyiségekben illetve rendszeresen kíván vásárolni, kérjük regisztráljon. Egyedi árakat és termékkínálatot, kizárólag regisztrációt követően tudunk biztosítani. A webáruházba történő belépés után iparági kedvezményekkel, speciális kínálattal és feltételekkel tud termékeinkhez jutni. Ezek mellett speciális funkciók (pl.: latin nyelvű keresés) válnak elérhetővé.

Tisztelt Partnereink! A piaci környezeti változások hatására számos gyógyszeripari és vegyipari anyag és termék ára drasztikusan megemelkedett, beszerezhetőségük nagymértékben nehezedett. Ezért kénytelenek vagyunk több esetben megemelni árainkat és a jövőben nem tudjuk minden esetben vállalni azt sem, hogy erről előzetesen értesítjük Önöket. Az aktuális árainkat a honlapunkon található és a bejelentkezés után elérhető árlisták tartalmazzák. Kérjük, hogy rendelés előtt ellenőrizzék az aktuális árat, illetve nagyobb mennyiség esetén kérjenek egyedi árajánlatot!

Tisztelt Partnerünk,

Termékeinkhez kapcsolódó Biztonsági adatlapok legfrissebb változatai a honlapunkról letölthetők. Amennyiben ismeri a termék gyártási számát, ennek megadásával a termék Műbizonylata a honlapunkról letölthető.Amennyiben kérdése merül fel, kérjük jelezze a molar@molar.hu e-mail elérhetőségen! Bővebb tájékoztatás az Információ menüpontban talál (piros ikon a menüsor végén).

 

Tájékoztatjuk Partnereinket, hogy a 197/2022. (VI.4.) Korm. rendelet az alkohol termékek jövedéki adóját 2022.07.01.-i hatállyal nagy mértékben megemelte.

A változás mértéke 2325 Ft/absz. liter, azaz a teljes jövedéki adó 5658,40 Ft/literre emelkedett. A rendelet következményeként a jövedéki adót tartalmazó termékeink (Etanol 96 %, Etanol absz) árát kénytelenek vagyunk az adó mértékével megemelni. 2022.07.07.-től ajánlatainkban és a rendelések visszaigazolásában az új árakat alkalmazzuk.

Kérjük a fentiek megértését!

Tisztelt Partnereink!

2022.08.15.-vel az Általános szerződési feltételek (ÁSZF) szállítás 4. pontja módosul. Az új ÁSZF 2022.08.13-án felkerül a honlapra. Együttműködésüket köszönjük!

Termékek

Információ LGC termék vásárlása esetén